top of page

Om oss på Francos Corner

Francos Corner arbetar främst med inredningskoncept åt privatkunder och företag.

Vi tar fram helhetslösningar för helt tomma bostäder eller lokaler eller hjälper till att addera och ge idéer till redan befintliga möbleringar.

Våra kunder vill ofta ha hjälp från grunden med renovering, färg, material- och möbelval, inköp, lagerhållning och verkställande på plats. Vi har också kunder som enbart vill ha hjälp med att hitta en stil i sitt befintliga hem och kanske enbart hjälp med ett rum eller två eller några valda delar ur inredningskonceptet.

 

Francos Corner erbjuder projektledning för

mer omfattande inredningsuppdrag och större renoveringar som t.ex kök, badrum eller hela hem för privatkunder.

 

Homestyling/Homestaging erbjuds för bostäder som ska säljas. Vår målsättning med varje enskilt uppdrag är att alltid skapa genomtänkta och väl fungerande men samtidigt personliga lösningar. Vi skapar miljöer som ger dig som säljare av en bostad de bästa förutsättningar för bra bilder men lika viktigt för oss är att skapa miljöer som känns inbjudande för de potentiella köparna som besöker bostaden.

Stylig och inredning är det vi brinner för och vi jobbar mycket med detaljer för att skapa en levande känsla. Vid exempelvis helmöblering av tomma bostäder lägger vi lika stor vikt vid detaljer som vid själva möbleringen. 

09.jpg
Homestyling - Homestaging - Inredningsdesign
bottom of page