top of page

Våra tjänster 

Inför försäljning

Att lyfta fram det bästa med sin bostad inför en försäljning är numera en självklarhet och flertalet undersökningar visar att homestyling eller homestaging ökar försäljningsvärdet med hela 10-20 procent, dessutom är tjänsten är avdragsgill. Vi börjar alltid med ett första konsultationsmöte med konkreta förslag på förbättringar. Du väljer sedan om du vill gå vidare med vår hjälp och styling inför försäljningen. 

Konsultationsmöte med förslag från 3000 kr.


Homestyling med viss möbelkomplettering:

Riktpriser 300 kr- 350 kr/kvm

 

Helmöblering av tomma bostäder:

Riktpriser 400 kr - 500 kr/kvm

 

Priser anges exklusive moms och varierar beroende på boendeyta, tillgänglighet för transporter, hiss m.m varför vi alltid offererar ett fast pris efter konsultationsmötet.

 

>

07.jpg
Inredningsuppdrag privatkund

Ett inredningsuppdrag börjar alltid med ett konsultationsmöte där ni intervjuas om vilka funktioner, färgskalor och stil ni vill uppnå med ert hem. Vi skapar moodboards som vi stämmer av tillsammans för att ringa in inredningskonceptet. Ni får sedan en skiss med planlösning för möbler, förslag på färgsättning och en inköpslista för möbler och dekor som ni sedan verkställer själva. 

 

Vill ni beställa ett helt inredningskoncept så genomförs första steget ovan men vi hjälper till med alla inköp både möbler och dekor så att det bara är att öppna dörren för er och kliva in i ett nytt hem.

Francos Corner jobbar med många duktiga hantverkare och projektleder även större inredningsuppdrag och renoveringar.

Pris enligt offert.

>

Företag, mässor & event

Vi hjälper till att inreda och förbättra konferensrum, reception eller andra ytor på ert förtag.

 

Vid ett första konsultationsmöte går vi igenom de ytor ni vill förändra. Efter intervju kring vilka funktioner, färger och stil ni vill uppnå får ni en inredningsplan och tidplan för godkännande.

 

Vi har hjälpt företag under flera år med projektledning för event bl.a. i Almedalen och på Guldnyckeln. Vi hjälper dig med helheten kring ert event eller om ni enbart vill hitta en lösning för er monter.

 

Pris enligt offert.

>

bottom of page