top of page

INför försäljning

       Homestyling inför försäljning

IMG_5826.jpg

Inför försäljning av sin bostad finns en hel del saker att göra som kan höja värdet. Det kan vara svårt att se vilka möjligheter som finns i ett hem som man levt i och satt sin egen prägel på eftersom det är de naturliga valen för en själv och det kanske kan kännas onödigt att göra en förändring när man ändå ska sälja, men undersökningar visar att man får ut mellan 5-15 procent mer för en homestylad lägenhet.

 

Vid en homestyling hjälper vi till med att plocka bort möbler och förvara dem, addera andra möbler när det behövs och styla med produkter och detaljer som lyfter fram bostadens fördelar. Vi jobbar för att hitta en röd tråd och kan, om ni vill, utgå från en stil som passar befintligt möblemang eller så kan ni välja en stil från vårt produktblad.

 

Mäklarfirmor eller byggfirmor anlitar oss för homestaging där helt tomma bostäder möbleras upp från grunden för att köparna ska få en bild av bostadens potential. Homestagingen är en fördel vid annonsering, produktion av prospekt och vid själva visningen.

 

Behövs mindre renoveringar som t.ex. att måla ytskikten eller omlackering av köksluckor har vi ett stort kontaktnät med hantverkare att tillgå och behöver ni lagerhållning och transporter vid själva flytten så hittar vi fördelaktiga samarbeten.

 

Kontakta oss för ett första möte

bottom of page