top of page

Vill ni läsa omdömena i sin helhet och se våra höga betyg hittar ni dem på Houzz som är en branschledande portal för stylister och inredningsarkitekter.

Cecilia de Champs

Relation: Kund

Projektdatum: november 2018 - jan 2019

Projektets prisgrupp: 50 000–300 000 SEK

Vi anlitade Johanna för hjälp med inredning, projektledning och inköp av möbler till vårt nya hus. Supernöjd med resultatet.

Pernilla Christensson - Lindbäcks Bygg AB

Relation: Kund

Projektdatum: maj 2018 - juni 2018

Otroligt proffsigt bemötande hela vägen och kanonfint resultat! Johanna förstod verkligen vad vi var ute efter, samtidigt som hon satte sin egen prägel på inredningen och gav det lilla extra. Vi är så nöjda med hela processen.

 

Madeleine Rosengren

Relation: Kund

Projektdatum: februari 2018

Jag är supernöjd med servicen från Francos Corner. Väldigt trevligt och proffsigt bemötande. Resultatet av stylingen ( helmöblering) var över förväntan, mycket fina detaljer och genomtänkt. Bilderna till Hemnet inför lägenhets-försäljningen blev fantastiska, och resulterade i att jag fick ett väldigt bra bud efter bara 3-4 dagar, som jag tog och blev väldigt nöjd med. Jag kan varmt rekommendera Francos Corner! Madeleine Rosengren.

Caroline Tipner

Projektdatum: augusti 2018

Vi anlitade Francos Corner för helmöblering och styling av vår lägenhet inför försäljning. 
Resultatet blev över förväntan trots att vi gillat Francos Corners bilder av tidigare uppdrag! Det var inte bara möbler och inredningsdetaljer som placerats ut, utan en ombonad och hemtrevlig känsla som skapats. En känsla för visningsbesökarna av att kliva in i sitt eget hem, en känsla av ”här vill jag bo”.

Kontakten med Francos Corner inför, under och efter uppdraget har varit enkel, flexibel och smidig. 

Kan varmt rekommendera Francos Corner vid styling av hemmet eller styling inför en försäljning!

Isabelle Magnusson

Relation: Kund

Projektdatum: oktober 2017

Från första kontakten har Johanna på Francos Corner visat stort engagemang och lyhördhet. Stylingen av vår lägenhet var väldigt proffsig och vi är övertygade om att den hjälpte försäljningen. Johanna var enormt tillmötesgående och flexibel i och med våra specifika önskemål. Vi rekommenderar Francos Corner varmt till alla som ska sälja sin lägenhet!

 

 

Anders Hellberg

Relation: Kund

Projektdatum: september 2017

Väldigt nöjd med detta jobb! 
Jag hade en 1,5:a på Södermalm i Stockholm som behövde fixas till inför en försäljning. Det blev superfint, vilket resulterade i att det blev väldigt bra bilder, något som jag är övertygad om ledde till att fler människor kom till visningen.
Johanna gjorde ett jättebra jobb, var enkel att ha att göra med och fanns också på plats för att förklara för fotografen hur hon tänkt sig att bilderna skulle kunna tas.
Rekommenderas starkt.

 

junnegard

Relation: Kund

Projektdatum: augusti 2017

Otroligt fint styling av vår två på Lilla Essingen! Johanna var så tillmötesgående och duktig stylist som vi var väldigt nöja med och som definitivt fick vår lägenhet att bli mer attraktiv.  
Kan varmt rekommendera detta företag.

 

info97965

Relation: Kund

Projektdatum: maj 2017

Det är den bästa stylingen som jag någonsin haft på mina lägenhets försäljningar.
Med en fantastisk inlevelse och engagemang samt lyhördhet för olika idéer!
Vi är väldigt nöjda med stylingen och det proffesionellt benltandet.
Vi fick Väldigt många positiva reaktioner från kunderna som var på visningen.
Tack för ett proffsigt jobb!
Tomas Eriksson, Tomida Fastighets AB

 

Richard Näsström

Relation: Kund

Projektdatum: maj 2017

Francos Corner hjälpte mig att styla vårt hus inför försäljning. Fick tag i Johanna via en vän som nyttjat Francos Corner och där hon med kort varsel ordnade styling så att vi lyckades sälja vårt hus redan veckan därpå. 
Är mycket nöjd med både resultatet av stylingen samt med kontakterna inför, under och efter stylingen. Fick många positiva reaktioner från vänner.

Kan varmt rekommendera Francos Corner!

 

 

Carl Gentele

Relation: Kund

Projektdatum: maj 2017

Francos Corner hjälpte mig att styla min lägenhet inför försäljning. Är mycket nöjd med både resultatet av stylingen samt med kontakterna inför, under och efter stylingen. Fick många positiva reaktioner från vänner, arbetskollegor och bekanta som tyckte det var väldigt smakfullt stylat. "Åh! Där vill jag bo" var en kommentar jag hörde från väldigt många. 

Kan varmt rekommendera Francos Corner!

 

frida_hellblom

Relation: Anlitad via mäklaren

Projektdatum: mars 2017

Homestyling light med mycket lyckat resultat! Francos Corner stylade vår lägenhet på ett mycket stilsäkert och professionellt sätt. Stylisten kommunicerade väldigt bra, berättade vad som skulle hända, hade bra framförhållning och höll tider. Tydligt och tryggt! Vi kan varmt rekommendera Francos Corner!

 

eugenia_ye

Relation: Kund

Projektdatum: februari 2017

Redan första gången vid träffade Johanna på Francos Corner fick vi ett mycket gott intryck. Johanna var detaljerad när vi gick igenom huset och hon var väldigt flexibel trots att vi hade en mycket tajt tidsplan. Huset var inrett på ett sätt att vi inte kände igen vårt hem längre, vilket definitivt var positivt eftersom vi i början hade massor med gamla möbler som inte passade för vårt målgrupp (barnfamiljer). Vi var väldigt nöjda med resultatet och processen var smidig. Uppskattade framförallt att kommunikationen gick så bra till.

helene_ruster

Relation: Kund

Projektdatum: november 2016

Francos Corner hjälpte oss med att styla en lägenhet innan försäljning. De hjälpte oss även med bra kontakter till flytt/transport/städfirma för att hjälpa oss med alla tjänster. Vi är oerhört nöjda med resultatet. Det är inte vanligt att styla lägenheter i området och mäklaren var övertygad om att styling var en starkt bidragande orsak till det höga försäljningspriset.

Andreas Bratt

Relation: Kollega

Projektdatum: januari 2017

Jag arbetar som fastighetsmäklare I Stockholm innerstad och har anlitat och rekommenderat Francos Corner till flera uppdrag. Francos Corner har alltid varit mycket serviceinriktad, engagerad och professionell. Genomfört mycket fina styling uppdrag och anpassat upplägget efter kundens önskan och budget. Rekommenderas varmt.

 

Aram Adami

Relation: Kund

Projektdatum: november 2016

Ytterst proffisionellt från start till slut. Väldigt Tydligt. Över förväntan. Bostaden ökade med 23% i pris mha homestylingen. Även utsökt inspiration. Rekommenderas varmt.

 

mikael_bergman

Relation: Kund

Projektdatum: november 2016

Homestyling inför försäljning av nyproducerad villa , 130 kvm på Värmdö.
Mycket god service och personligt engagemang.
Hög kvalitet på utfört arbete.

jfcwine

Relation: Kund

Projektdatum: oktober 2016

Vi anlitade Francos Corner när vi skulle sälja vår fars lägenhet. Resultatet blev att vi tömde lägenheten, renoverade ytskikt och lät sedan Johanna på Francos Corner möblera den från grunden. Den blev fantastiskt fin, hon hittade rätt ton för de som visade sig vara intresserade av lägenheten. Det gick väldigt snabbt och lätt att jobba med Francos Corner och jag kan verkligen rekommendera Johanna och företaget. Vi blev mycket nöjda.

 

Fastighetsmäklarna Vasastan

Relation: Kund

Projektdatum: oktober 2016

Jag jobbar som fastighetsmäklare i Vasastan. Vi har redan fungerande samarbeten med ett par olika stylingfirmor men med snabba puckar från våra kunder är det bra att ha fler. Prövade därför Johanna, ny för mig, på två adresser nästan samtidigt.

Professionellt, trevlig, tydlig, tillmötesgående, snabb, smidig, inget sitter fast.
Koll på tider, papper, pengar, allt praktiskt, det blir som hon lovar.
Träffsäkert med hänsyn målgrupp, område, typ av bostad, funktion för mig.
Genomtänkt snyggt modernt, ner i detalj.
Olika teman i olika bostäder, inte kliché.

Nils Westerberg
Franchisetagare Fastighetsmäklarna Vasastan

bottom of page