top of page

Möbelrenovering

Att förändra möbler med enkla medel är ofta just det, mycket enklare, än vad man kan tro. Visserligen krävs en del arbete vid en regelrätt tapetsering där en möbel ska stoppas om men ofta kan vi förändra det vi redan har i våra hem med enbart målarfärg och verktyg.

 

På bilderna nedan syns exempel på möbler som fått nytt liv mestadels genom att måla om dem. En terracottakruka kan bli fin med valfri kalkfärg, en gammal köksstol blev av med sin rygg och därefter målad i en matt gråblå kulör och fungerar som pall eller sidobord, en liten rokokosoffa fick ny klädsel i enkelt bommulstyg och trädetaljerna målades i en toksvart lackfärg, Blocketfyndade rottingstolar målades svarta med vanlig snickerifärg och dynan kläddes om med vitt tyg och en gammal guldspegel fick ett helt annat uttryck i svart.

 

Vid en homestyling eller inredningsuppdrag får ni tips från Francos Corner om det finns något i ert hem som kan göras om för att passa in i övrig inredning bättre. Är ni interesserade av att få en möbel omgjord utan ett homestyling- eller inredningsuppdrag så hjälper vi självklart till med det.


Kontakta Francos Corner för en kostnadsfri konsultation.

bottom of page